Egy este alatt két meccsen bunyózva lett bajnok a Glory nehézsúlyú sztárja - videó

Box Horizontal
Kickboxer Rico Verhoeven looks on during the Glory 77, in Rotterdam, on January 30, 2021. - Verhoeven won the match and has thereby placed for the finals as he was supposed to fight against Jamal Ben Saddik - withdrawn with a back injury. (Photo by Koen van Weel / ANP / AFP) / Netherlands OUT
Vágólapra másolva!
Rico Verhoeven még csak 31 éves, de már egy ideje nagy névnek számít a K-1 szabályrendszerű versenyeken. Január 30-án a Glory szervezet 77-es gáláján úgy nyerte meg a nehézsúlyú tornát, hogy két meccsen is a kötelek közé lépett ugyanazon az estén.

A holland sportoló előbb azzal a Hesdy Gergesszel verekedett, akivel már jól ismerik egymást, hiszen profi pályafutásuk során már harmadszorra csaphattak össze. A hármas számú bunyót is Verhoeven húzta be, akárcsak az első kettőt és jutott a döntőbe.

A fináléban a holland versenyző aztán Tarik Khbabez ellen bunyózott a bajnoki címért. A lenti felvétel alapján elmondható, hogy egyikük sem fogta vissza magát és mindent beleadva ment előre a dicsőségért. Verhoeven azonban ellenfele fölé nőve TKO-val lezárta a fontosabb kérdéseket az első menet végén, így ő lett a bajnok.