Veréb Tamás kiesett A Dalból, Király Viktor és Horváth Tamás vigasztalják

Vágólapra másolva!
A kritika után több pontra számított, de megy előre, az akusztikus verzióban még lehet szavazni rá.
Vágólapra másolva!

„Azzal a lehetőséggel nem számoltam, hogy a zsűri pontszámai alapján elhagyom a dal versenyt már az első fordulóban. Engedjétek meg nekem, hiszen ki hinne bennem, ha én magam nem hiszek? Rengeteg energiát tettünk bele, a hangszerelésen át a színpadi vizuálig. Tudom, hogy ez egy verseny, ahol a zsűri megfogalmazza a saját szubjektív véleményét egy produkcióról, ezt természetesen el is fogadom, hiszen ez a dolguk.

Csak azért állok értetlenül, hiszen a dalom szinte csak pozitív kritikát kapott (kiváló hangszerelés, újító refrén, dalszöveg) majd jöttek a pontok" – sopánkodott a színész-énekes. Mint írta, nem adja fel, az „akusztik"versenyben még lehet rá szavazni.

Instagram, Veréb Tamás

Király Viktor és Horváth Tamás is drukkolt neki. „Imádtam a dalt, az előadást! Az egész szuper volt! Szerintem az amit csináltál, csináltatok az 1000% volt! És egyáltalán nem értek egyet a végeredménnyel, de nem baj, nyomjad még, mert jó vagy! Én támogatom!" – írta előbbi. Utóbbi messzebbre ment: "Magyarország egyik ékköve ott van a torkodban és a lelkedben. Egy percig sem lepődnék meg, ha éppen egy amerikai tehetségkutató verseny döntőjében látnálak... Mert világszínvonal amit te művelsz" – lelkesítette kommentben a versenyből kiesett kollégát.

Alább a poszt: