Palik László egy dominikai boltban lett eladó, Gelencsér Timi a segédje

Palik László
Vágólapra másolva!
A Bajnokok egy hosszabb mélypont után kedden és szerdán is nyertek, elsőként szabadultak be az Exastore-ba: ez egy új elem a műsorban, a korábbi évadokban nem volt, a pontokért lehet vásárolni különféle termékeket.
Vágólapra másolva!

9-7-es Bajnokok-vezetésnél meg kellett ismételni a futamot Móricz Dani és Balogh Ricsi között, ugyanis tizedmásodpercre ugyanakkor végeztek a dobós feladattal, és még a célfotó, a lassítás sem tudott dönteni. Újra kellett futni, előbbi ügyesebben dobott, ezzel a tegnapi 10-2-es győzelem után a szerdai adásnapon 10-7-re nyertek a pirosak, kezdenek kimászni a gödörből.

tv2
tv2
Palik László a boltost alakította TV2

Ezzel 19 ezer exapontot gyűjtöttek a kékek, 34 ezre lett a pirosaknak, ezzel ők mehettek elsőkén az „Exastore-ba", a boltba, ahol Palik László várta őket. 15 ezer volt a csocsó, 4 ezer a tollaslabdakészlet, a két karika 6 ezer (ezzel gyakorolni lehet), a fényképezőgép 5 ezer: sok tárgyra lehetett konvertálni a nyereménypénzt, az exapontot.

A beauty-résznél Gelencsér Timi segített az eladót alakító Palik Lászlónak. Végül bevásároltak, felfújható napágy, tollaslabda-készlet, zenelejátszó szerkezet, pendrive 20 magyar slágerrel, szempillaspirál, csoki, röplabda lett a jussuk. Alkudni nem tudtak a mobilkamerát, labdát és pizzát vásárló kékek sem, méltatlankodtak is rendesen, hogy nincs semmiféle engedmény.

Csütörtökön fontos adás lesz, végjáték, eldől, mely csapat veszít embert.

Szavazzon!

Kinek drukkol a harmadik Exatlonban?