Vágólapra másolva!
Az első meccset és a visszavágót is közvetlenül egymás után játssza a Győri Audi ETO és az FTC-Rail Cargo Hungária csapata a női kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

A Győr a német Bietigheim, a Fradi a montenegrói Buducnost Podgorica ellen juthat be a legjobb nyolc közé, hogy ott egymás ellen döntsék el, melyikük lehet ott a május utolsó hétvégéjén megrendezésre kerülő, budapesti négyes döntőben.

Mindkét csapat március 7-én, vasárnap kezdi meg nyolcaddöntős szereplését, 14:00-tól az ETO németországi vendégjátéka, 16:00-tól pedig Elek Gábor együttesének podgoricai idegenbeli találkozója következik.

A visszavágókra március 13-án, szombaton kerül majd sor, 16:00-tól a Győr, 18:00-tól az FTC otthonában. Míg az ötszörös BL-győztes az Audi Arénában lép pályára, addig a fővárosiak még várnak a visszaigazolásra, hogy játszhatnak-e az Elek Gyula Arénában.

Miután az EHF továbbjuttatott minden csapatot a legrangosabb európai kupa csoportköréből, jogosan tehetjük fel a kérdést, hogy egyáltalán mi értelme volt a klubokat kitenni a koronavírus okozta körülményeknek azzal, hogy fél éven át utaztatta őket Európa-szerte.