Két kisgyereket is elrabolt a lopott kocsival együtt két birminghami kamasz

A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
Eredetileg egy autót akart ellopni két 15 éves fiú Birminghamben, ám nem vették észre, hogy a kiszemelt kocsiban két kisfiú alszik a hátsó ülésen, és elhajtottak vele. Így autólopás mellett, gyerekrablás miatt is eljárás indult ellenük.
Vágólapra másolva!

Szombat délután 5 körül értesítették a rendőröket a sokkoló esetről.

Egy férfi tett hívta őket azzal, hogy, ellopták az autóját egy birminghami autópálya mellől, amelyben a hátsó ülésen aludt a két-és négyéves kisfia.

Egy szemtanú elmondta, hogy

néhány perccel azelőtt látta a kocsit, épp lefordult az autópálya végénél, az országúton. A rendőrök azonnal a nyomába eredtek.

Kutyákat, helikoptereket, és fegyvereket is bevetettek. Nem sokkal későbbh megtalálták a kocsit, és a vele száguldozó két kamaszt is.

A fiúk megpróbáltak elmenekülni a rendőrök elől, ám azok végül elfogták, és őrizetbe vették őket. A rendőrök a két fiút autólopás mellett gyerekrablás miatt is kihallgatták.

- írja a Metro.

és mindössze 15 perccel a lopás után újra együtt volt a család. Köszönöm a munkatársaknak és a mentősöknek a segítséget, mert ezzel hozzájárultak ahhoz, hogy ez a szörnyű eset végül ilyen szerencsés véget ért

- írták a rendőrök egy közleményben.