Elfogták a debreceni katalizátortolvaj banda két tagját

Vágólapra másolva!
Hétfőn éjszaka hívta valaki azzal a rendőröket, hogy debreceni a lakása ablakából fűrészelő hangokat hall. A rendőrök azonnal kimentek, de már csak azt tudták megállapítani, hogy az egyik parkoló autónak le van fűrészelve a kipufogója. Rögtön a hetekkel ezelőtti katalizátorlopásokra gondoltak. Mint később kiderült, igazuk volt. 
Vágólapra másolva!

Több egység is elkezdte keresni a tolvajokat. Nem sokkal később gyanús lett nekik egy autós. Amikor bekapcsolták a szirénát, az autós menekülni kezdett. A menekülő sofőr később nekihajtott az egyik rendőrautónak, aztán két társával kipattantak az autóból, és futni kezdtek. A rendőrök nem sérültek meg, így azonnal a három férfi után szaladtak. Egyiküket, egy 24 éves férfit a közeli erdőben fogtak el.

Egyik társát egy napon belül elfogták, egy férfit még keresnek. A 20 éves Hamza Dánielről fotójuk is van. Azt kérik, aki felismeri, azonnal hívja őket.

Forrás: Police.hu

A gyanú szerint a trió több Debrecenben történt katalizátorlopással és autófeltöréssel is kapcsolatba hozható. A meneküléshez használt autót a rendőrök átkutatták, és akkumulátoros flexet, valamint egyéb eszközöket találtak benne.