Hitman 3 járhat az Intel processzorai mellé

Hitman 3, játék, konzol, XBOX series X, teszt
A Hitman 3 a széria méltó folytatása
Vágólapra másolva!
A tavalyi és idei modellek is részt vehetnek az akcióban.
Vágólapra másolva!

A jelek szerint a következő hónapokban az Intel ingyenjátékkal próbálja majd vonzóbbá tenni az újabb processzorait, rengeteg tizedik generációs Core (Comet Lake), továbbá hamarosan bemutatkozó, tizenegyedik generációs Core (Rocket Lake) egység mellé járhat az általunk is tesztelt Hitman 3.

Hitman 3 Forrás: IO Interactive

A promóciót várhatóan március 16-án, az említett tizenegyedik generációs Core processzorokkal együtt fogja bejelenteni az Intel, a kiszivárgott dokumentuma alapján a kódokat 2021. június 30-ig mellékelhetik a processzorokhoz a boltok. Nem közvetlenül steames termékkulcsra kell gondolni, a kódot elvileg az Intel Digital Hubban lehet majd beváltani, ezt követően kapják meg a vevők a megfelelő digitális játékboltban aktiválható licenckulcsukat.

Az efféle promóciók esetében megszokott módon nem jár majd automatikusan minden termékhez a kód: további feltétel, hogy a promócióban résztvevő boltoktól kell megvásárolni a kívánt központi egységet. Ennek megfelelően akik ragaszkodnak a játékhoz, azoknak meg kell róla győződniük arról, hogy az eladó ténylegesen mellékeli a processzorhoz a kódot.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!