Vágólapra másolva!
Révész Attila, a Kisvárda labdarúgócsapatának sportigazgatója az M4 Sport Góóól!2 műsorában beszélt arról, hogy nincs edzőkérdés a csapatnál, Supka Attila folytathatja a munkát, de arra is kitért, milyen szerepe van a focisták feleségeinek és barátnőinek.

A Kisvárda kilenc fordulóval a bajnokság vége előtt a 8. helyen áll a tabellán, vasárnap pedig a Budapest Honvéd vendégeként lép pályára.

Révész elmondta, nincs edzőkérdés, de állítása szerint a feleségeket is beveti a jó szereplé érdekében.

„Korábban alkalmazott technikát vettünk elő azzal, hogy a feleségekhez, barátnőkhöz szóltam. Meghívtuk őket, beszéltem velük, és tőlük kértem számon a játékosok teljesítményét. Mindenkihez más hangon kellett szólni, de vállalták, hogy minden eszközzel a segítségünkre lesznek, és megértetik a párjukkal: nekik az elsődleges feladatuk az, hogy a pályán jó teljesítményt nyújtsanak. Részletekbe nem szeretnék belemenni a beszélgetéseket illetően, mert voltak olyan diszkrét kérdések, amelyekre a szájukat elhúzva válaszoltak – folytatta egy félmosoly kíséretében Révész –, de a felelősségüket szerettem volna éreztetni velük.

mert ez nagyon sok esetben előfordult. Úgyhogy arra szerettem volna a hölgyeket ösztökélni, gondolva itt elsősorban a külföldi játékosok párjaira, hogy ha szeretnének Magyarországon, ilyen jó körülmények között maradni, akkor nekik is feladatuk van, és a barátjukat, férjüket a legjobb állapotba kell hozni" - idézte a trénert a Nemzeti Sport.