Szabó Franciska Exatlonjának ma este vége

Franciska, Exatlon
Vágólapra másolva!
Ma este az Exatlon történetének eddigi legfelkavaróbb epizódját láthatjuk. Szabó Franciska cselgáncs Európa-bajnok közel két héttel ezelőtti balesete a Bajnokokat és a Kihívókat egyaránt megrázta.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt napokban Franciska a gyógyulásra koncentrált, csak pihent, azonban egy újabb vizsgálat alapján az orvosok úgy döntöttek: nem folytathatja tovább a versenyt. Mindezt a ma esti adásban közli vele Palik László.

Miként omlik össze Franci a szomorú hír hallatán? Hogyan reagálnak a Bajnokok az egyik legfontosabb csapattársuk elvesztésére? Mennyire döbbennek meg a Kihívók Franci távozása kapcsán? Ez mind kiderül a mai műsorból.

TV2

De az érzelmi hullámvasút ezzel még nem áll meg. Szintén ma este az eddigi legfontosabb tétért kell megküzdenie a Bajnokoknak és a Kihívóknak. A Dominikai Köztársaságban töltött közel 2,5 hónapnyi teljes elzártság után a mai győztes csapat tagjai ugyanis végre hazatelefonálhatnak a szeretteiknek.

De mit okoz Franciska váratlan távozása és a lelket felkavaró óriási tét a versenyzőknek?
Vajon melyik csapat képes úrrá lenni az érzelmein és nyeri meg a hőn áhított videohívás lehetőségét? Minden kiderül ma este 19:40-től a TV2-n!

Itt az előzetes:

Szavazzon!

Kinek drukkol a harmadik Exatlonban?