Emberi maradványokat találtak egy angliai erdőben

missing Horizontal
An undated handout picture released by the Metropolitan Police on March 10, 2021, shows missing Sarah Everard who went missing in south London on the might of March 3. - A police officer in London's diplomatic protection force was arrested Wednesday on suspicion of murder following the disappearance of a 33-year-old woman while she was walking home, police said. The arrest follow a week-long investigation into the disappearance of Sarah Everard, who vanished while walking home from a friend's flat in south London on the evening of March 3. (Photo by - / METROPOLITAN POLICE / AFP)
Vágólapra másolva!
Sarah Everard keresése közben emberi maradványokat találtak a brit hatóságok egy erdőben Kentben - írja a BBC.
Vágólapra másolva!

Emberi maradványokat találtak Kentben, Ashford közelében, miközben a 33 éves Sarah Everard után kutattak a hatóságokat. A nőt utoljára március 3-án láttak London déli részén, Claphamben, amikor hazafelé indult egy barátjától. Azt már nem tudni, elérte-e az otthonát.

Sarah Everard Forrás: AFP/-

A maradványok egyelőre nem tudták beazonosítani.

A nő elrablásával és megölésével kapcsolatban már letartóztattak egy járőrt Kentben. A nevét nem hozták nyilvánosságra, csak azt, hogy a lány eltűnésének idején nem volt szolgálatban. Egy nőt is letartóztattak Kentben, aki a gyanús szerint segített az elrablásban és a gyilkosságban.

Rendőrök Ashford közelében 2021. március 11-én Forrás: AFP/Ben Stansall