Vágólapra másolva!
Pep Guardiola, a Manchester City edzője csapata Fulham elleni mérkőzése előtt beszélt arról, hogy a manchesteri stadionban baj van a pálya talajával, miközben a Puskás Arénában csodálatos gyepszőnyegen játszhatott BL-meccsen a csapata.

Jövő szerdán a Puskás Arénában rendezik a Manchester City és a Borussia Mönchegladbach labdarúgó Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős párharcának visszavágóját is. Erre azért ugyanazért van szükség, mint a Liverpool-RB Leipzig összecsapása esetében, a német csapatoknak ugyanis az Angliából való hazatérést követően két hétre karanténba kellett volna vonulniuk.

A City ugyan még szombaton pályára lép a Fulham elleni a Premier League-ben, azonban Pep Guardiola vezetőedző a meccs előtt sajtótájékoztatón már szóba hozta a Puskás Arénát.

Pep Guardiolát lenyűgözte a Puskás Aréna Forrás: AFP/Martin Rickett

A City stadionjában ugyanis nem a legjobb a gyepszőnyeg minősége, ellenben a budapesti stadionban tökéletes a pálya, ez pedig kedvez a City labdajáratós játékának.

„Bár mindent megtesznek a javulás érdekében, de a mi stadionunkban nem jó a gyepszőnyeg minősége. Vannak pályák, ahol remek a fű, például az Arsenalnál, az Anfielden, az Old Traffordon.

– mondta a katalán vezetőedző, akinek a csapata 14 pont előnnyel vezeti az angol bajnokságot és a Mönchegladbach elleni BL-visszavágót is kétgólos előnyből várja.