Veréb Tamást meg akarta verni féltékeny barátnője

veréb tamás sztárban sztár portré interjú Interjú Veréb Tamással a Sztárban Sztár győztesével
Interjú Veréb Tamással a Sztárban Sztár győztesével
Vágólapra másolva!
Veréb Tamás egy régebbi kapcsolatáról mesélt a Life TV-n, kiderült, hogy volt egy barátnője, aki féltékenységében meg akarta verni.
Vágólapra másolva!

Iszak Eszter és Gallusz Niki mellett Veréb Tamás is vendége volt a Life TV Bréking című műsorának, az Aljas húzások a párkapcsolatban témájú részt szerda este láthatják a nézők.

Veréb Tamás Fotó: Hirling Bálint - Origo

A Dal 2021-ben is látott énekes itt mesélt egy régebbi, zűrös kapcsolatáról is: "Volt egy viszonylag rövid kapcsolatom egy hölggyel, aki nagyon féltékeny volt – teszem hozzá: teljesen alaptalanul –, és akkor úgy gondolta, hogy neki az belefér, ha a féltékenységi roham közben megpróbál engem megverni" – mondta.

"Nyilván ez egy aránytalan küzdelem lett volna. Én pedig, mint férfiember, nyilván akkor is úgy voltam, hogy ettől teljesen elhatárolódom, alapvetően ettől az egésztől, hogy mi most verekedjünk vagy bármi. Akkor eszembe jutott, és azóta is sokszor: ez a fajta dolog egy nagyon furcsa helyzet, hogy az a visszaélés, hogy egy férfi nem üthet vissza, nem bánthat vissza. Nekem ilyenben volt részem" – tette hozzá.