Magyarországra számíthatnak a magyarok, ha baj van

GYÖRGY László
Budapest, 2020. szeptember 10. György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára sajtótájékoztatót tart az Irinyi Terv iparstratégiai támogatásai program 2020. évi eredményeiről a minisztériumban 2020 szeptember 10-én. MTI/Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
Magyarországra számíthatnak a magyarok, ha baj van. 2020 januárjához képest 2021 januárjában 17 ezer fővel többen dolgoztak belföldi telephelyen, míg a külföldön foglalkoztatottak száma 72 ezer fővel mérséklődött - közölte közösségi oldalán György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára.
Vágólapra másolva!

A számok arra utalnak, hogy a járvány kitörése óta ennyien vesztették el külföldön munkájukat, vagy tértek haza önként Magyarországra, mert szülőföldjükön érzik magukat biztonságban - értékelt György László.

Azért dolgozunk, hogy mindenki megtalálja számítását, és a tömeges oltással mielőbb újraindíthassuk a gazdaságot - írja az államtitkár bejegyzésében.