A gyerekek kedvence lehet az új instant fényképezőgép

Vágólapra másolva!
Egy kép úgy 3 forintba kerül az új VTech KidiZoom PrintCam instant fényképezőgéppel.
Vágólapra másolva!

Gyerekeknek már elég régóta készítenek digitális fényképezőgépeket, azonban instant fényképező már nem készült olyan sok, kifejezetten kicsik számára. Az instant fényképezők gyerekek számára általában túl nagyok, drágák, ráadásul a képek is költségesek. A gyerekek a fényképezőt könnyebben elejthetik, és sokszor hajlamosabbak sok extra, akár felesleges fotó készítésére is.

Forrás: vtech

Mi a megoldás? A VTech előállt az új KidiZoom PrintCam instant fényképezőjével, kifejezetten gyerekeknek. Nem csak kicsi és könnyebben tartható (4 éves kortól ajánlják), hanem könnyen is használható, a hőpapírra pedig 30 másodpercen belül kinyomtatja a termék a fotót. A lencse ráadásul hátra tud fordulni szelfizéshez, vannak szűrők és keretek is.

A digitális fotók USB-n átvihetőek számítógépre. A legjobb a termékben pedig az, hogy egy kinyomtatott kép csak 3 forint költséget jelent. Tény, hogy a kép fekete-fehér és nem a legélesebb, tehát nincs szó csúcsminőségről, de ezt a fényképezőt nem is archiválási célokra találták ki, hanem 75 dolláros játékként adnák a gyerekek kezébe.