Gyerekek molesztálásával vádolja James Francót egy színésznő

65th Berlin International Festival. Day Six festival movie landscape photo shoot photo call berlinale James Franco 2015 berlin international film festival SQUARE FORMAT
2570203 Germany, Berlin. 02/10/2015 Actor James Franco at the premiere of the movie Everything will be Fine at the Berlin International Film Festival Berlinale-2015. Ekaterina Chesnokova/RIA Novosti
Vágólapra másolva!
Charlyne Yi színésznő dühös posztban támadta James Francót és Seth Rogent: szerinte előbbi gyerekeket és fiatal nőket molesztált, az utóbbi pedig segítette ebben.
Vágólapra másolva!

Az annak idején a Felkoppintva című filmben megismert Charlyne Yi A katasztrófaművész-ben dolgozott együtt James Francóval és Seth Rogennel, de azóta is bánja.

Charlyne Yi Forrás: Getty Images via AFP/2017 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Egy friss Instagram-posztban azt írta, ki is akart lépni a produkcióból, mert nem akart egy szexuális ragadozóval együtt dolgozni – mire az alkotók, afféle megvesztegetésként, nagyobb szerepet ajánlottak neki.

Végül a szerződése nem engedte, hogy távozzon, de máig feldühíti, hogy a producerek megpróbálták bagatellizálni Franco bűneit: azt mondták neki, hogy a színésszel valóban voltak gondok, de megváltozott, miközben Yi hallott friss esetekről is – konkrétan azon a héten, amikor bepanaszolta a kollégáját.

A poszt melletti szövegben Yi azt is állítja, hogy Franco gyerekekre is nem egyszer szemet vetett, amiben Rogen asszisztált neki.

Seth Rogen és James Franco Forrás: Getty Images via AFP/2017 Getty Images/Sasha Haagensen

"Kinek a felelőssége ez, ha nem az övék? A nőké és gyerekeké, akiknek Franco traumát okozott? Vagy a jövőbeli célpontjaié?" – kérdezi Yi.