Elveszített fogadás miatt szerepelt Bruce Willis a Jóbarátokban?

Jóbarátok, willis
Vágólapra másolva!
A Jóbarátok összes évadja mától elérhető az HBO Gón, a csatorna pedig összeszedett pár érdekességet a népszerű szitkomról. Bruce Willis három részben is játszott, a pletykák szerint egy fogadás miatt - de mi igaz ebből?
Vágólapra másolva!

A jelenet: Nehéz egy pillanatot kiemelni, Willis végig zseniális, mint Ross nagyon fiatal barátnője, Elizabeth (Alexandra Holden) szigorú és féltő édesapja, aki aztán összejön Rachellel (Jennifer Aniston), a kapcsolat hatására pedig marcona fickóból bőgőmasinává válik. A legemlékezetesebb momentum talán az, amikor a Willis által játszott Paul önnön férfiasságát bizonygatja a tükörnek – vadállatinak szánt hörgéssel, bicepsz feszítéssel és némi „én vagyok a szexgép" dudorászással –, a bizarr jelenetnek pedig tanúja lesz az ágy alatt bujkáló Ross is.

Jóbarátok HBO Go

A háttérsztori: A legenda szerint a Chandlert játszó Matthew Perry és Willis kötöttek egy fogadást a Bérgyilkos a szomszédom forgatásán: előbbi úgy gondolta, hogy a film megszerzi az első helyet a bevételi listán, kollégájának azonban nem volt ennyi bizodalma a produkcióban. A mozi végül több hétig tanyázott az élen, így a vesztes Willis „kénytelen volt" bevállalni Paul szerepét.

Jóbarátok, willis HBo Go

A színész sosem erősítette meg ezt a sztorit a fogadásról (nyilván furán vette volna ki magát, hogy saját filmje sikertelensége mellett tette le a voksát), de nem is nagyon firtatták azt, hiszen az ügynek végül csak nyertesei voltak: a produkció egy sztárral gazdagodott, Willis egy Emmy-díjjal, öt különböző alapítvány pedig szép adománnyal, a színész ugyanis felajánlotta jótékonyságra a munkájáért kapott fizetséget.