Kikelt a kiskacsa a boltban vásárolt tojásból

kiss ramóna kiskacsa
Illusztráció.
Vágólapra másolva!
Egy angol nő kíváncsi volt, hogy ki tudja-e keltetni a kiskacsát a boltban vásárolt tojásból. Sikerült neki, és most azt mondja, hogy mindenképp felneveli, és házikedvencként fogja tartani - számolt be az esetről a FOXNEWS.
Vágólapra másolva!

Adele Phillips március végén, a húsvét közeledtével gondolt rá, miután látott az egyik közösségi oldalon egy ezzel kapcsolatos bejegyzést, hogy mi lenne, ha "szert tenne egy saját kiskacsára".

De nem vásárolni akart egyet, hanem miután napokig bújta az internetet, úgy döntött, ő maga kelti ki.

Mint mondta az ismerősei először kinevették, sőt egyesek őrültnek tartották, ezért igyekezett őket megnyugtatni, hogy nem ő maga fog "kotlani" a tojásokon. Adele vásárolt is a neten egy nem kimondottan erre a célra gyártott inkubátort, na meg persze egy fél tucat I. osztályú kacsatojást egy bioboltban. Elmondása szernt miközben tüzetesen betartotta a készülék használati utasításában leírtakat, erősen koncentrált, hitt abban, hogy kísérlete sikerrel jár majd.

- nyilatkozta Southwest News Service portálnak a harmincas éveiben járó nő, aki boldogan újságolta el, hogy a keltetés kezdetétől számított

30-ik napon ki is kelt az egyik tojásból egy kiskacsa, amit mindenképp felnevel, és házikedvencként fog tartani a lakásában.