Young G Béci: Borzasztó kiszolgáltatott helyzet volt

Young G Béci
Vágólapra másolva!
Koraszülött kislányáról és saját egészségi állapotáról is mesélt a LifeTV-n.
Vágólapra másolva!

Egy hete otthon van a baba, azóta nem is beszéltek a nehézségekről, az átélt traumáról. „Norinának tumor volt a méhében, így kellett végigcsinálnia a várandóságot. Már szivárgott a magzatvíz, amikor bementünk a kórházba, tüdőgyulladással született a baba.

benn volt hat-nyolc orvos, asszisztens, figyelték, hogy ne legyen probléma. A kislányomat levitték inkubátorba, az anyukáját fel, az intenzív osztályra. Borzasztó látni, amikor a gyereken maszk van, légzés-rásegítő, csövek lógnak ki belőle" – mesélte a LifeTV reggeli műsorában.

Young G Béci nehéz heteken van túl LifeTV

Szerencsére két napon belül a gyulladás eltűnt, de előtte a kisbaba nagyon rosszul vette a levegőt. „Tüdőtágítót kapott, amitől habzott a szája, apaként tehetetlenül ott állni borzasztó" – summázta Béci.

A baba tehát otthon, jól van, de az apja négy és fél éve küzd ízületi fájdalmakkal, az egész teste fáj sokszor. Autoimmunbetegséget emlegetnek az orvosok, de nem tudják pontosan megmondani, mi a baja. Ideggyógyászhoz megy, sok pénzt és energiát ölt eddig bele, hogy kiderítse, mi a probléma. Az interjú itt található.