Fekete Dávidot nem törte meg a börtön, nem tett vallomást

Fekete Dávid
Fekete Dávid
Vágólapra másolva!
Két hete tartóztatták le Fekete Dávid énekest csalás és sikkasztás gyanújával, de még mindig nem tett vallomást - állítja a Blikk. A lap elérte a zenész két volt ügyfelét, akiknek többmillió forintos káruk keletkezett, amiért megbíztak Fekete Dávidban.
Vágólapra másolva!

"Úgy tudom, Dávid nem tört meg a börtönben, volt már három kihallgatása, és állítólag azt mondta,

Siránkozik persze, de ez csak színjáték. Két ügyvédje van, egy pesti és egy győri, utóbbi majd minden nap bemegy hozzá – mondta a Blikknek az egyik károsult, akinek

50 millió forintja és egy 20 milliós Mercedese bánja, hogy megbízott Fekete Dávidban.

"Egy ideig még tudtam követni a kocsi nyomát, de most már rendszámot cseréltek, így fogalmam sincs, éppen melyik cégre van írva. Nagyon várom, hogy engem is meghallgasson a rendőrség, hiszen rengeteg bizonyíték van a kezemben. Olyan hangfelvételek, amelyek egyértelműen elárulják, Dávid egy bűnszervezet tagja, és sok mindenkinek kell tartania attól, hogy beszél a rendőröknek" - folytatta a lapnak.

Fekete Dávid nem tört meg a börtönben tv2

A Blikk elérte a zenész egy másik károsultját is, aki az egyik lakását bízta Fekete Dávidra.

Úgy hiszem, ezekből a pénzekből állta Dávid a felújítás költségeit, miután úgy döntöttek a feleségével, Reginával, hogy a szülői házban élnek a gyerekekkel - mesélte felháborodva.

"Miután a feleségével megromlott a kapcsolatuk, tavaly karácsonykor én vittem el Dávidot a gyerekekért, mert egyedül nem mert odamenni. Dávid aztán feldúltan mesélte, hogy a felesége azt mondta: minek hoztad ezt ide, úgy is fel fog jelenteni" - emlékezett vissza a férfi.