Különleges időjárás-jelentést láthattak a közmédia nézői

Molnár Csilla
Vágólapra másolva!
A nézők már megszokhatták, hogy a közmédia időjárás-jelentéseiben sokszor hívja fel a nézők figyelmét látványos formában, valamilyen fontos problémára, emlékezetes évfordulóra. Ezúttal halak és vadak szegődtek Molnár Csilla meteorológus társául, felhívva a figyelmet az élővilág védelmének jelentőségére.
Vágólapra másolva!

Molnár Csilla ezúttal a biológiai sokféleség világnapjáról emlékezett meg a közmédia szombati időjárás-jelentésének végén. Ehhez alkalmazkodott a folyton változó virtuális stúdió is, ami most egyszerre adott otthont a vízi és a szárazföldi állatoknak. Így a közmédia meteorológusa ebben a változatos környezetben beszélhetett az élővilág védelmének jelentőségéről.

Forrás: MTVA

"A mai nap az élővilág sokféleségére és az azt fenyegető veszélyekre igyekszik felhívni a figyelmet, ma van ugyanis a biológiai sokféleség nemzetközi napja. Az élőlények védelme fontos a természeti rendszerek rugalmasságához, az élet állandó körforgásának fenntartásház" - emelte ki Molnár Csilla, a közmédia meteorológusa.

Az újabb látványos időjárás-jelentést - amelyből az is kiderül, hogy milyen izgalmakat tartogatnak számunkra a következő napok - a MédiaKlikk felületén lehet megnézni.