Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
A Premier League legutóbbi kiírásának győztese, a Manchester City ezen a nyáron is tovább erősítené a játékoskeretét. Pep Guardiola első számú célpontja az Aston Villa angol válogatott szélsője, Jack Grealish.

Az angol bajnokcsapat elnöke, Khaldoon Al Mubarak elmondása szerint a City aktív lesz az átigazolási piacon ezen a nyáron is.

mondta az elnök.

A FourFourTwo megírta, hogy a City a Tottenhamtől minden bizonnyal távozni készülő Harry Kane-t is szeretné megszerezni, valamint az Aston Villa szélsőjét, Jack Grealisht, aki legalább 100 millió fontjába kerülhet a bajnoknak.

Jack Grealish a Manchester Cityhez kerülhet a nyáron Forrás: AFP/Peter Powell

A City edzője, Pep Guardiola a hírek szerint régóta csodálja a támadó középpályásként is bevethető, 25 éves futballista játékát, és mindenképpen szeretné őt a cspatában tudni még ezen a nyáron.

Az Aston Villa már leigazolta a Norwich-tól Emi Buendiát, aki Grealish posztján játszik, mindebből pedig arra lehet következtetni, hogy a sztárfocista távozni fog. Persze ehhez még a birminghami klub vezetőségének is feltehetően lesz néhány szava. A Citynek minden bizonnyal alaposan a zsebébe kell nyúlnia, ha szeretné megszerezni az angol válogatott labdarúgót, akinek az ára egy jó Eb-szerepléssel még magasabb lehet.

Mindent egy helyen az Eb-ről