Hosszú idő után megszólalt a kiejtett exatlonos: Emberileg sem volt szép, amit tettek

Török Lívia, Exatlon
Vágólapra másolva!
Mégis elfogadom, mert veszíteni is tudni kell - írta Török Lívia, aki hónapokkal ezelőtt remekelt a saját párbaján, de a kék csapat úgy ítélte meg, hogy ki kell esnie. Az Exatlon párbaján a Kihívók Dórit támogatták, aki négy medállal tudott csak versenyben maradni. Livi tehát - egyenlő feltételek mellett - játékban maradt volna, akkor viszont Dóri nem jut el a döntőig. 
Vágólapra másolva!

"Nem osztottam meg Exatlonnal kapcsolatos posztokat az elmúlt időben. Ennek egyrészt az az oka, hogy imádom az életem, mindig történik velem valami, és inkább a jelenben élek, a jövőmet építem, és nem a múlton rágódom. Másrészt pedig hagytam ülepedni a dolgokat, sok indulatot váltott ki az emberekből az, ahogy véget ért számomra a verseny" - kezdte a posztot Livi.

Forrás: Instagram Török Lívia

"Ennyi idő távlatából is azt mondom, amit akkor: nem haragszom a csapatra. Értem a döntésüket, tudom, hogy nem volt sportszerű, emberileg sem volt szép amit tettek, mégis elfogadom, mert veszíteni is tudni kell.

Többek között azt is, hogy nem vagyunk egyformák. Nem mindenki gondolkodik úgy mint én, nem mindenkinek ugyanaz az értékrendje. De így kell elfogadnunk egymást, meg kell érteni és el kell fogadni egymás döntését" - folytatta.

"Én úgy érzem, sikerült teljesen a helyére raknom a dolgokat, ezért is csatlakozom a hétvégi közönségtalálkozókhoz Egerben. Már nagyon várom, hogy találkozhassak veletek, azokkal a versenyzőkkel, akik utánam érkeztek a versenybe, és a régi csapattársaimmal, hogy átbeszéltük ennyi idő távlatából a gondolatainkat" - írta Török Lívia.