Élete legszebb gólját lőtte a Marseille ellen a francia focista - videó

Horizontal FOOTBALL
Montpellier's French forward Gaetan Laborde (R) reacts after scoring a goal during the French L1 football match between Montpellier and Marseille at the Mosson stadium in Montpellier, southern France, on August 8, 2021. (Photo by Pascal GUYOT / AFP)
Vágólapra másolva!
A francia labdarúgó-bajnokság első fordulójában megrendezett Montpellier-Olympique Marseille mérkőzésen a hazai csapat játékosa, Gaetan Laborde fantasztikus gólt szerzett.

A 27 éves támadó a csapata első találatában is aktív szerepet vállalt, az ő beívelése után az ellenfél egyik játékosáról került a Marseille kapujába a labda. A találkozó 34. percében a francia csatár aztán egy egészen elképesztő gólt szerzett. Laborde a 16-os jobb sarkánál kapta meg a labdát, felnézett, majd ballal tökéletes ívben csavart a jobb felső sarokba. A rutinos kapus, Steve Mandanda tehetetlenül nézte, ahogyan a feje fölött a kapufáról a hálóba vágódik a labda.

A Marseille végül nem adta fel, a kétgólos hátrányból 3-2-re fordított. A mérkőzést végül félbeszakították a 89. percben, ugyanis a Montpellier szurkolói folyamatosan műanyag flakonokat dobáltak be a pályára.