Gianni Annoni: Isten fontos szerepet játszik az életemben

Gianni Annoni
Vágólapra másolva!
Szeptember 1-jétől látható az Őbenne című 12 részből álló, kétperces sorozat a Duna Televízión és a közmédia más csatornáin a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra hangolódva, amelyben ismert emberek tesznek tanúságot hitükről. Gianni Annoni, a sorozat egyik szereplője, valamint Erhardt Ágoston, az MTVA Vallási Főszerkesztőség vezető szerkesztője a NYÁR 21-ben meséltek a különleges kisfilmekről.
Vágólapra másolva!

A szeptember 5-12. között megrendezett, budapesti 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra hangolódva számos vallási témájú műsorral készül a közmédia.

Szeptember 1-jétől látható a Duna Televízió műsorán az Őbenne című sorozat, amelyben ismert emberek vallanak a saját istenkapcsolatukról.

A sorozatban szereplő személyek elsősorban a hitükről, az eucharisztiával való kapcsolatukról, személyes élményükről osztanak meg gondolatokat, valamint a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusról is kérdezték őket. A kisfilm sorozat kapcsán az MTVA Vallási Főszerkesztőség vezető szerkesztője, Erhardt Ágoston, valamint az egyik megszólaltatott, Gianni Annoni televíziós műsorvezető és üzletember meséltek a NYÁR 21-ben.

Forrás: Instagram/Gianni Annoni

„A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus kapcsán felkerestünk 12 olyan személyiséget, akit bár ismernek az emberek, de csak keveset tudnak az Istennel, hittel való kapcsolatukról. Két perc nem sok idő, mégis nagyon mély gondolatok fogalmazódnak meg ezekben a videókban. A Hősök terén, fantasztikus díszlettel, két nap alatt forgattuk le az epizódokat, amelyekre nagyon büszkék vagyunk. Bízunk benne, hogy sokak számára fontos és elgondolkodtató üzeneteket tudunk eljuttatni a tévéképernyőn és az internetes felületeinken keresztül" – fogalmazott a Duna Televízió műsorában Erhardt Ágoston.

Fontosnak tartom, hogy erről a témáról beszéljünk, mert sokak számára nyújthat támaszt a hit. Ha elveszve is érzik magukat, nincsenek egyedül" – tette hozzá Gianni Annoni, aki saját meggyőződéséről és az olaszok hitéletéről is beszélt a műsorban.