Meg akarják menteni a házasságukat L.L. Juniorék

L. L Junior
Vágólapra másolva!
Újra randizni kezdett L.L. Junior és korábbi párja, Kinga. A pár egyik ismerőse szerint a zenész a szakítás után a munkába temetkezett, de amikor hazament és egyedül volt, rájött, mit veszített.
Vágólapra másolva!

Nagyon úgy fest, rájöttek, nem engedhetik el egymás kezét, és újra randizni kezdtek. Talán épp ez az első jele annak, hogy kísérletet tesznek arra, hogy rendezzék soraikat és megpróbálják megmenteni a házasságukat - írja a Blikk. Kinga nemrég szakított a raperrel és közös kislányukkal, Lilivel eköltözött a zenésztől.

A lapnak a pár egyik ismerőse azt mondta, hogy miután különváltak a zenész a munkába a temetkezett: rengeteg fellépése volt, dolgozott és bulizott, de

amikor hazament és egyedül volt, rájött, hogy mit veszített el.

Bár a pár békében vált el egymástól és kislányuk miatt amúgy is folyamatosan tartják a kapocsalatot, Junior szeretett volna kettesbne lenni Kingával, ezért randira hívta.

A barátok és a rokonok is szurkolnak nekik

A találkáról a zenész megosztott néhány fotót is a közösségi oldalán, amihez sejtelmesen csak annyit írt:

A lap szerint Jnuior mindent meg fog tenni, hogy visszahódítsa a lányt, és a barátok, a rokonok, sőt a férfi édesanyja is azért szurkolnak, hogy újra egymásra találjanak. A zenész a Blikknek ezzel kapcsolatban szűkszavúan acsak annyit nyilatkozott, hogy dolgoznak a kapcsolatukon.