Vágólapra másolva!
A hétvégén különleges mérkőzést rendeznek az Old Traffordon, ugyanis szombat délután a Newcastle United ellen mutatkozhat be ismét Cristiano Ronaldo a Manchester United színeiben. A NU sztárja, Allan Saint-Maximin meglehetősen optimistán nyilatkozott a mérkőzés előtt, ugyanis bízik benne, hogy képesek lesznek elrontani a portugál sztár debütálását.

A 36 éves portugál csatár - aki a válogatott szünet előtt igazolt a Juventustól Angliába - szombaton a Newcastle United elleni hazai bajnokin játszhatja az első meccsét régi-új csapatában.

Cristiano Ronaldo edzésbe állt Manchesterben és hamarosan bemutatkozhat régi-új csapatában Forrás: Twitter/Manchester United

Steve Bruce együttese meglehetősen gyengén kezdte a Premier League idei szezonját, ugyanis az első három fordulóban a Newcastle mindössze egy pontot szerzett. Ennek ellenére a NU legnagyobb sztárja, Allan Saint-Maximin nem ijedt meg attól, hogy az ötszörös aranylabdás klasszis immáron a manchesteri csapatot erősíti, és bizakodva tekintett a hétvégi mérkőzés elé.

"Még a Manchester United sem verhetetlen. Igaz, hogy már Ronaldo érkezése előtt is nagyszerű csapatuk volt, most pedig vele még tovább erősödtek.

Allan Saint-Maximin legutóbb gólt szerzett az Old Traffordon Forrás: AFP/Stu Forster

– mondta a francia támadó a NUTV-nek, majd hozzátette: "Tudom, mire vagyok képes a pályán, és biztos vagyok benne, hogy nagyon kemény mérkőzés lesz. De győzelmi kényszerben vagyunk, ezért muszáj lesz nyernünk, attól függetlenül, hogy a United ellen lépünk pályára. Ha a lehető legjobb formánkat nyújtjuk, akkor ez sikerülhet is" – nyilatkozta kissé optimistán a 24 éves játékos.

A francia támadó ugyan legutóbb februárban betalált az Old Traffordon, de akkor 3-1-re a Manchester United nyert.