Phil Collins olyan rossz állapotban van, hogy nem tudja megfogni a dobverőt

Phil Collins
Vágólapra másolva!
Egészségi állapotáról beszélt a Genesis frontembere, Phil Collins, aki az együttese turnéján már csak énekelni fog, dobolni nem tud.
Vágólapra másolva!

Újra összeállt, turnéra indul a Genesis, Phil Collins helyett azonban már a fia, Nic ül be a dobok mögé, a frontember már "csak" énekelni fog a régi tagok, Mike Rutherford és Tony Banks mellett.

A 70 éves Collins a BBC Breakfast című műsorban arról beszélt, hogy egészségügyi problémái, az idegrendszere károsodása miatt már nem tud dobolni: az egyik kezével meg sem tudja fogni a dobverőt.

Phil Collins Forrás: Getty Images/2019 Frank Hoensch/Frank Hoensch

"Szeretnék játszani, de alig tudom megtartani az ütőt ezzel a kezemmel" – mutatta. "Szóval bizonyos fizikai korlátok állnak az utamba. Fizikai kihívásokkal küzdök, ami szörnyen frusztráló, mert egyébként nagyon jó lenne a színpadon játszani a fiammal" – tette hozzá.

Collins 2015 óta folyamatosan egészségügyi problémákkal küzd: akkor operálták a hátát, később a lábát kétszer is, 2017-ben pedig elesett, a fejét is beverte.

Szinte lebénultak az ujjai, halláskárosodással küzd, mégis töretlenül zenél a 70 éves Phil Collinshttp://she.life.hu/kultur-mi/20210126-szinte-lebenultak-az-ujjai-hallaskarosodassal-kuzd-megis-toretlenul-zenel-a-70-eves-phil-collins.html15 érdekesség a 70. születésnapját ünneplő Phil Collinsrólhttp://www.life.hu/kultura/20210129-15-erdekesseg-a-70-szuletesnapjat-unneplo-phil-collinsrol.htmlPhil Collins drámája újabb fordulatot vett: milliókat követel tőle a felesége, aki titokban máshoz ment férjhezhttp://www.life.hu/hirek/20201021-phil-collins-dramaja-ujabb-fordulatot-vett-milliokat-kovetel-tole-a-felesege-aki-titokban-mashoz.html