Eldurvult szülői értekezleten tépte meg a tanárt egy szülő - videó

szülői értekezlet, verekedés, Georgia állam
Vágólapra másolva!
Nem értettek egyet, ezért hajtépés lett a szülői értekezlet vége az egyik savannahi iskolában, az amerikai Georgia államban. Az iskola biztonsági kamerája mindent felvett. Azt is, ahogyan az igazgató megpróbálja szétválasztani a verekedő nőket.
Vágólapra másolva!

A 28 éves Kasey Brooks azért ment be az iskolába, hogy beszéljen a bölcsődei részleg egyik tanárával, aki napi szinten felügyeli kétéves gyerekét. Az anya állítása szerint a 61 éves pedagógus bántotta a fiát.

A két nő között azonban hamar elfajult a vita:

a fiatal anyuka rátámadt gyermeke tanárjára, tarkón ütötte és megtépte, majd megharapta a hüvelykujját.

A rendőrség megszerezte a biztonsági felvételeket, amelyeken látszik, hogy az iskola igazgatója megpróbálja lerántani Brooksot a földön fekvő tanárról - írja az esetről a Bors.

Az anya családja létrehozott egy alapítványt, hogy segítsék a nő jogi költségeinek fedezését az eset után. Eddig több mint 15 ezer dollárt gyűjtött össze. Állítása szerint a tanár bántotta a gyerekét, ez pedig a napköziben készült felvételekkel tudja bizonyítani.

– árulta el az édesanya, aki szerint a felvételek ellenére az óvoda igazgatója azt mondta, a tanárnő megtarthatja az állását.

Kiderült, hogy az iskolának nincs hivatalos engedélye a bölcsőde üzemeltetésére. A tanár ellen nem emeltek vádat, de kivizsgálják a gyerekbántalmazást.