Kizuhantak az ikrek az ablakon a tizedikről, miközben az anyjuk a Facebookon élőzött

Facebook Messenger App advertisement,business,Business Finance and Industry,economy,Fac
logo
ANKARA, TURKEY - FEBRUARY 27: In this photo illustration a mobile phone screen displays the Facebook Messenger logo in front of a computer screen showing the Facebook sign in Ankara Turkey on February 27, 2020. Ali Balikci / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Megpróbálta barátnőjére hárítani az ikrei halálát a romániai édesanya, a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit - írta meg a Bors.
Vágólapra másolva!

Ploiesti városában a kétéves ikrek, Moise Cristian Petrice és Beatrice-Erica Petrice 10 emelet magasból zuhantak a halálba egy lakóházból.

A tragédia idején a lakásban állítólag az édesanya barátnője vendégeskedett, de a baleset idején senki sem vigyázott a kicsikre.

Idővel mindkét nő teljesen máshogy emlékezett vissza a történtekre. Az édesanya elmondása szerint visszavonult nagyobbik fiával a másik szobába, gyermekeire pedig barátnője vigyázott.

Elmondása szerint később kiment, hogy megnézze ikreit, de a szoba fel volt dúlva teljesen, a matracok kifordítva, az ablak tárva-nyitva.

Az anya a barátnőjét teszi felelőssé a történtekért, mivel szerinte az ikrek nem tudtak volna ilyen felfordulást csinálni és kinyitni az ablakot, ráadásul kislánya lába sérült volt, és járni is nehezen tudott.

Szerinte barátnője kábítószert is fogyaszthatott; a barátnőt kivizsgálták, és nem fogyasztott tiltott szereket. Állítása szerint nagyon odafigyelt a gyerekekre.

Az édesanya története viszont nem állja meg a helyét, mivel bizonyítottan a Facebookon élő videózott egészen addig, amíg a rendőrök nem kopogtattak az ajtaján, hogy baj van.

A rendőrség eljárást indított gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával.