15 év után találták meg a szlovák maffia magyar áldozatának holttestét

Vágólapra másolva!
Már több mint egy év telt el azóta, hogy B. Zoltán holttestét megtalálta a szlovák rendőrség, a férfi szülei mégsem kaphatták meg azóta a fiúk földi maradványait.
Vágólapra másolva!

A Nagyszarván élő B. Zoltán holttestét tavaly szeptember 9-én találták meg a szlovákiai Albár és Mád között - írja a Blikk. A férfi 15 éve tűnt el, mint kiderült, a nevére cégeket íratott a maffia, de

fizetség helyett inkább kivégezték.

Zoltán akkor 23 éves volt.

Nem engedték elhamvasztani

A férfi családja sosem adta fel a reményt, bíztak benne, hogy Zoltán életben lehet. Édesanyja teljesen összetört, amikor tavaly a nyaklánca alapján azonsította a fia holttestét. A lap cikk szerint a nőt azonban ennél is jobban megviseli, hogy

a csontokat azóta sem kapták meg, így még egy méltó búcsúztatást sem tudtak neki tartani.

– Már többször hívtam a nyomozókat, érdeklődtem, hogy mikor kaphatjuk meg végre a fiam maradványait, de már fel sem veszik nekem a telefont. Legutóbb azt ígérték, legkésőbb szeptemberben már biztosan nálunk lehetnek, de ebből sem lett semmi. Állítólag a bírósági szakértőre kell várni, de nem értjük, mi tarthat ennyi ideig – mondta a Blikknek Zoltán édesanyja.

Az idős szülők attól félnek, hogy bele fognak betegedni az ügybe, és nem élik már meg a fiúk temetését.

Ez még borzasztóbb, mint amikor nem tudtam, hogy egyáltalán életben van-e valahol – mondta a lapnak a 63 éves asszony.

A szülők szerették volna elhamvasztani a fiúk holttesét, de a hatóságok nem engedik, mondván, ha később valamiért még kellene bizonyítéknak, akkor ki lehessen újra hantolni.