Repültek a sörök a levegőbe a tulajdonosváltás után a Newcastle United szurkolói ünnepe közben - videó

Newcastle United
A szurkolók kitörő örömmel fogadták, hogy Szaúdi tulajdonba került a Newcastle United
Vágólapra másolva!
Valósággal megőrültek a Newcastle United szurkolói, miután megtudták, hogy kedvenc klubjuk Szaúdi tulajdonba került és ezáltal a világ leggazdagabb egyesülete lesz. Az angol drukkerek hatalmas ünneplésbe kezdtek az utcákon, az erről készült felvételek pedig azóta már bejárták az internetet.

Mint arról korábban beszámoltunk, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Newcastle Unitedet egy szaúdi-arábiai hátterű konzorcium vásárolta meg. Az egyesület bejelentése szerint a konzorcium a 430 milliárd dolláros szaúdi állami befektetési alapból (PIF), valamint a PCP Capital Partners és az RB Sports and Media nevű cégekből áll. A hatalomátvétellel az északi klub tízszer gazdagabb lett, mint a Manchester City.

A szurkolók kitörő örömmel fogadták, hogy Szaúdi tulajdonba került a Newcastle United Forrás: AFP

A Newcastle-ben igencsak ki vannak éhezve a sikerre, hiszen a klub legutóbb közel 100 éve, 1927-ben nyert bajnokságot az élvonalban. A tulajdonosváltás után a drukkerek hatalmas ünneplésbe kezdtek a St. James' Park mellett, de ez nem is csoda, hiszen szeretett klubjuk a világ egyik leggazdagabb egyesülete lesz. Az angol csapat szurkolói görögtüzekkel és megállás nélküli énekléssel fogadták a hírt.