Az ügyész biztos benne, hogy Christian Brueckner rabolta el, és ölte meg Madeleine McCannt

court police Vertical HEADSHOT LITTLE GIRL DISAPPEARANCE
An undated handout photograph released by the Metropolitan Police in London on June 3, 2020, shows Madeleine McCann who disappeared in Praia da Luz, Portugal on May 3, 2007. - German police said Wednesday they have identified a new suspect in the mysterious disappearance of British girl Madeleine McCann in 2007. "In connection with the disappearance of the then three-year-old British girl Madeleine Beth McCann..., the Braunschweig public prosecutor's office is investigating a 43-year-old German citizen on suspicion of murder," said federal police in a statement. (Photo by Handout / METROPOLITAN POLICE / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / METROPOLITAN POLICE " - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Vágólapra másolva!
Az ügyész szerint bár továbbra sincs meg a holttest, vagy DNS minta, de olyan bizonyítékok vannak, amelyek 100 százalékosan bizonyítják, hogy Christian Brueckner elrabolta és megölte Madeleine McCannt, így vádat emelhetnek ellene. Jövőre kezdődhet a tárgyalás  - írja a Mirror.
Vágólapra másolva!

A nyomozók 100%-ig biztosak benne, hogy a szexuális bűnöző, Christian Brueckner megölte Madeleine McCann-t.

Megvannak a bizonyítékok a vádemelésre, és remélik, hogy a vizsgálat jövőre befejeződik.

Hans Christian Wolters német ügyész azt mondta:

Az ügyészek úgy vélik, hogy megvan a százszázalékos meggyőző erejű bizonyítékuk a pedofil ellen, és bíznak benne, hogy jövőre vádat is emelhetnek.

A rendőrség által közölt képen Madeleine McCann látható, aki 2007. május 3-án tűnt el a portugáliai Praia da Luzban Forrás: AFP/Handout

Mivel Christian Brueckner most is börtönben van más bűncselekmények miatt, ezért a nyomozóknak még van idejük bizonyítékokat keresni, mielőtt bíróság elé állítanák ebben az ügyben.

- nyilatkozta Hans Christian Wolters német ügyész a Mirrornak.

„De nem csak vádaskodni akarunk, a lehető legjobb bizonyítékokkal akarjuk őt megvádolni." Az ügyész szerint ostobaság lenne úgy megvádolni, hogy még vannak kérdések, és ezekre nincsenek meg a válaszok, amikkel meg lehet erősíteni a vádat."

Christian Brueckner jelenleg más bűncselekmények miatt börtönben van Forrás: Italian Carabineri Press Office

"Ezért azt mondtuk, hogy addig vizsgálódunk, amíg van nyomunk vagy információnk. Nem azt mondom, hogy ami most van, az nem elegendő.

Az ügyészek azonban elismerik, hogy nincs bizonyítékuk arra, hogy Madeleine meghalt

- annak ellenére, hogy a braunschweigi hatóságok tavaly azt mondták, hogy bizonyítékaik vannak arra vonatkozóan, hogy a lány már nem él.

Wolters elmondta, hogy nem tudják, hogyan halt meg, és nincs DNS vagy fényképes bizonyítékuk, ami a német szexuális bűnelkövetőt az állítólagos gyilkossághoz kapcsolja, ennek ellenére Madeleine szüleinek azt mondta, hogy megvan az az ember, aki elvitte és megölte a lányukat.

- Csak annyit tehetek, hogy türelmet kérek.

Nincs holttestünk és DNS-ünk, de vannak más bizonyítékaink.

A rendelkezésünkre álló bizonyítékok alapján ez nem vezet más következtetésre.

Kate és Gerry McCann nem adják fel a reményt, hogy egyszer újra láthatják Madeleine-t Forrás: AFP/Melanie Maps

Madeleine 2007-ben, néhány nappal a negyedik születésnapja előtt tűnt el a portugáliai Praia da luzi Ocean Club üdülőhelyen a család apartmanjából.

A szülők továbbra is ragaszkodnak a reményhez, ahhoz, hogy bármennyire is kicsi az esély, de újra látni fogják lányukat.