Vágólapra másolva!
Olaszországban a Napoli és az AC Milan, Angliában a Liverpool, Németországban pedig a Freiburg azok a csapatok, amelyek az öt nagy európai topligában még nem szenvedtek vereséget.

A legtöbb veretlen csapat még úgyis a Serie A-ban van, hogy az Inter kisebb meglepetésre 3-1-re kikapott a Laziótól, így már csak a Hellas Verona ellen kétgólos hátrányból fordító AC Milan, valamint az első nyolc mérkőzését egyaránt megnyerő, százszázalékos Napoli nem kapott ki.

A Premier League-ben már csak az a Liverpool nem szenvedett vereséget, amelyik a hétvégén megsemmisítő, 5-0-s verést mért a Watfordra. Jürgen Klopp együttese rendkívül meggyőző futballal rukkolt elő, aminek köszönhetően továbbra is a második helyen áll a Chelsea mögött.

Remekül játszott a Liverpool a hétvégén Forrás: twitter.com/premierleague

A Bundesligában a Sallai Rolandot is foglalkoztató Freiburg nem talált eddig legyőzőre. A négy győzelem mellett négyszer döntetlent játszó csapat hétvégén az RB Leipziggel játszott 1-1-es döntetlent.

Spanyolországban már nincs veretlen csapat, de az első hét helyezett - a vasárnap este 3-1-es győzelmet arató Barcelonával bezárólag - öt ponthoz van egymáshoz képest. Az élen a Real Sociedad áll.

Szintén minden klub kikapott legalább egyszer a Ligue 1-ben, ahol a PSG 10 forduló után magabiztos, kilencpontos előnyben van üldözőőivel szemben.