A TikTok is teszteli a borravaló funkciót

TikTok data protection Processes USA China app Mobile Online media Symbol photo Symbol image Horizontal INTERNET GOVERNMENT SMARTPHONE TECHNOLOGY SYMBOL
PRODUCTION - 28 April 2021, Berlin: The logo of the app TikTok is seen on the screen of a smartphone. US President Joe Biden has lifted the bans on the apps Tiktok and WeChat ordered by his predecessor Donald Trump. (to dpa "US administration lifts Trump sanctions on Tiktok and WeChat") Photo: Fabian Sommer/dpa (Photo by Fabian Sommer / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Egyelőre csak a népszerű tartalomkészítők egy része aktiválhatja a funkciót.
Vágólapra másolva!

Újabb a YouTube által is biztosított lehetőség tesztelésébe fogott a videós TikTok közösségi hálózat, szűk körben lehetővé tette a népszerű személyiségek számára, hogy borravalót fogadjanak el a közönségüktől. A funkció aktiválását manuálisan kell kérni az appban, a jelentkezéseket egyenként bírálják el a TikTok illetékesei.

A kép csak illusztráció Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Fabian Sommer

Persze vannak minimum követelmények, borravalót kérni kívánó influencereknek felnőttkorúaknak kell lenniük, fel kell mutatniuk legalább százezer követőt, továbbá nem rendelkezhetnek a szolgáltatás szabályzatának megsértése miatti figyelmeztetésekkel.

Az adakozni kívánók esetében csak a felnőttkorúság a kitétel, az influencerek profiljain megtalálható borravaló gombra koppintva 5 / 10 / 15 dollárt, vagy szabadon megadott összeget adhatnak. A borravaló minimum összege 1 dollár, névvel és anonim módon is biztosítható.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!