Dér Heni meglepő botránya: kiderült, ki volt a gyámja, most össze is veszett vele

Dér Heni
Vágólapra másolva!
Egészen másképp emlékeznek a közös évekre.
Vágólapra másolva!

Dér Heni sok éven át volt a Sugarloaf énekesnője, és a minap egy interjúban arról beszélt, hogy egy dolgot bánt meg, azt, hogy nem lépett ki korábban a bandából. A Megasztár utáni Dér Heni még szinte gyerek volt, szerinte húgként kezelték, velük tanult meg sok mindent, jót és rosszat egyaránt. Úgy érzi, a magánéletével kellett hakniznia tévézéműsorokban, hogy ismertebb legyen a zenekar. "Érzelmi zsarolásba kerültem. Öt éven keresztül ment a hezitálás, hogy kilépek, nem lépek" - mondta.

Dér Heni Forrás: Dér Heni/Instagram

Tóth Szabi, a Sugarloaf alapító tagja reagált ezekre a mondatokra: "A napokban megint felhívták a figyelmemet egy nyilatkozatodra. Megnéztem és megmosolyogtatott az a cancel culture amivel átírod a közös múltunkat. Engem nem annyira zavar, mert ismerlek, de sokakat viszont igen és inkább miattuk szólalok most meg. Én inkább nem annyira értem, hogy miért írod át folyamatosan azt, ami történt."

"Én soha nem nyilatkoztam negatívan rólad, még a kiválásod után sem, főleg nem nyolc évvel később. Pedig tudod, én is mondhatnék érdekes dolgokat! Szerintem ez nem lenne elegáns, én igyekszem a szépre emlékezni, arra, hogy mennyi közös élményünk, sikerünk és boldogságunk volt közösen.

Semmit nem tudtál a szakmáról, mi már akkor is egy befutott, többszörös aranylemezes zenekar voltunk. Velünk nőttél fel, emlékszel?" - folytatta.

Sugarloaf, jó pár éve

Tóth Szabi szerint nem elegáns, amit Dér Heni nyilatkozott. "Én voltam a gyámod, havonta ültem veled a bevándorlási hivatalban, hivatalosan is vállalva a gyámságod és megígérve a szüleidnek, hogy vigyázok rád. Mindig óvtalak emberektől és attól, hogy olyan dolgokat csinálj, amiket később megbánnál vagy a karriered inná meg a levét. Folyamatosan tanítottalak arra, hogy tudnod kell nemet is mondanod bizonyos dolgokra" - magyarázta. Van még hosszabban is, itt olvashatja a teljes posztot.