Extrém favágás, elszánt parkolóőr és divatos nyuszi az eheti válogatásunkban

Tiktok ajánlókép nyuszi szemüveg
Vágólapra másolva!
Visszatérő rovatunkban hétről-hétre elmerülünk a TikTok vicces, veszélyes és sokszor szürreális világában. Erre a hétre is jutott kacagás és ámuldozás bőven.
Vágólapra másolva!

Kiskutya és az aligátorok

Azt nem tudjuk, hogyan kerülhetett szegény kutyus egy aligátoroktól hemzsegő csatornába, mindenesetre ilyen azért a világ számos pontján előfordulhat. A menekülés viszont elképesztő: a kutya gyakorlatilag macskákat megszégyenítő ügyességgel mászik falat és kapaszkodik ebből a végzetesnek tűnő helyzetből.

@9geek

♬ orijinal ses - 9GEEK

Az elszánt parkolóőr

Kiváló munkamorálról tesz tanubizonyságot felvételen látható parkolóőr, aki nem mérlegel és nem kivételezik: még a rendőrségi autón is teljes nyugodtsággal helyez el egy mikuláscsomagot!

@andriis08

Bátor indián ♂️ #rendőrség#nekedbe#foryoupage

♬ eredeti hang - KrisztinaSzandra

Ezt bármeddig lehetne nézni

Egy David Beck nevű úriember a csatornáján mindenféle értelmetlen, elképesztően látványos dolgokat csinál különböző tárgyakkal, a művelethez pedig sokszor saját gyártású, egyébként szintén értelmetlen eszközöket is bevet. De minden videóját annyira kielégítő érzés nézni, hogy gyakorlatilag nem lehet abbahagyni.

@davidbeck

I TURN 26 TODAY, HERE’S ONE OF FAVOURITES ❤️ #asmr#fy#fyp#foryou#foryoupage#4u#trend#trending#viral#satisfying#xyzbca#duet#fypシ#relax

♬ original sound - David Beck

Hajmeresztő favágások

Robert C.K. foglalkozása láthatóan az, hogy alpinistaként elképesztően magas fákat vág ki, vagy legalábbis kozmetikázik meg olyan hihetetlen pontossággal, hogy az valami elképesztő. Tériszonyosoknak semmiképp nem ajánlott a megtekintése.

@robert.c.k

Flipping a fir log.

♬ original sound - Robert C.K

De ha már tériszony

Még ennél is látványosabb Antony Newton "antigravitációs" csatornája, ahol arról rak fel nagyon jó minőségű videókat, hogy magasból ugrál le, vagy éppen ejtőernyőzik. A szuper minőség miatt a nagyon szép tájakban is bőven lehet gyönyörködni.

@antygravity

♬ Blinding Lights - Loi

Menő nyuszi

Amikor azt mondjuk, hogy a TikTok tele van... nos, furcsaságokkal, akkor többek között ilyenekre is gondolunk. Ez a hölgy azzal foglalkozik a csatornáján, hogy a nyusziját öltözteti be nap mint nap valamilyen ruhába, vagy aggatja tele cukin menő kiegészítőkkel. Azt nem tudjuk, hogy ezt a nyuszi vajon mennyire élvezni, de mondjuk nem is nagyon tiltakozik.

@bunnydayoff

Cool bun ##bunnydayoff##dog##cat##UnwrapTheDeals##FallFashion##RedBullDanceYourStyle##FamilyImpression##christmas##addisonre##bellapoarch##coolkid

♬ BOO! - Championxiii