Árpa Attila táncpartnere nekitámadt a kommentelőknek

Stana Alexandra, Árpa Attila a TV2 show-jában
Vágólapra másolva!
Stana Alexandra elmondta a mindent kritizáló fotelhuszároknak, hova menjenek.
Vágólapra másolva!

„Azoknak, akik mindenkit bántanak, kritizálnak és semmi sem elég jó számukra, csak annyit üzenek, hogy menjenek el egy táncórára. Bizonyosodjanak meg róla, hogy mennyire nehéz egy hét alatt úgy elsajátítani egy emelésekkel, magas osztályos lépésekkel tarkított koreográfiát, hogy azelőtt csak legfeljebb egy őrült buliban perdültek táncra.

hogy hétről hétre szebbnél szebb produkciókkal kápráztassák el a nézőket! Van, akinek könnyebb, van, akinek nehezebb, de a végeredmény ugyanaz! Mindenki fantasztikus!" - írta a táncosnő az Instagramon. Mint ismert, Árpa Attilával táncolt a Dancing With The Starsban, ott voltak a döntőben, negyedikek lettek végül 12 párosból.

Stana Alexandra, Árpa Attila a TV2 show-jában Instagram

„Sokan el sem tudják képzelni, mennyi munka van a háttérben. Több száz ember dolgozik azon, hogy ilyen profi színvonalú műsort adjon a kedves nézőknek! Végtelen hála mindenkinek, aki bármilyen formában részt vesz a Dancing with the Stars-ban!

Köszönöm a drága követőimnek, barátaimnak és családomnak a rengeteg pozitív energiát, támogatást, szurkolást, szavazatot és a kedves üzeneteket, amik végeláthatatlan sorokban kígyóznak a telefonomban! Nélkületek nem sikerült volna!" - írta, hozzátéve, hogy csodálatos partnert kapott erre a műsorra.