Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Luka Modric szerződése a szezon végén lejár, és állítólag nyitott a kilátásba, hogy visszatérhet a Premier League-be, tekintettel a Real Madrid ellentmondásos szerződéspolitikájára.

A horvát karmester 2012 nyarán igazolt Madridba a Tottenham Hotspurtől, azóta pedig négy Bajnokok Ligáját és két spanyol bajnoki címet nyert a Reallal. A SuperDeporte információi szerint azonban a száznegyvenhatszoros válogatott labdarúgó nem tervezi meghosszabbítani lejáró kontraktusát, mivel nem tetszik neki a Real Madrid politikája, miszerint az idősödő játékosokkal csak egy évre érvényes szerződést köt a klub.

Luka Modric készen áll visszatérni a Premier League-be Forrás: NurPhoto via AFP/Álex Cámara/NurPhoto/Alex Camara

A spanyol lap beszámolója szerint Modric az idény végeztével szeretne ismét a Premier League-ben játszani. Egykori klubja, a Tottenham szívesen látná a keretében, akárcsak a dúsgazdag Newcastle United. Azonban a 2018-as Aranylabdás a két csapat helyett inkább a Manchester Citybe igazolna. Az egyelőre kérdéses, hogy mit szól mindehhez Pep Guardiola, némiképp meglepő lenne, ha a City szerződtetné jövő nyáron a kiöregedőfélben lévő játékost.

A 36 éves középpályás korábban 127 Premier League mérkőzésén 13 gólt szerzett, valamint 21 gólpasszt kiosztott. Az idei szezonban Modric négy asszitot jegyzett eddig, gólt még nem szerzett.

Mindent egy helyen az Eb-ről