Súlyos pszichés zavarral küzd a Sztárban sztár leszek versenyzője, kórházba kell mennie

TV2 Sztárban Sztár Leszek! Krizsán Lili
Vágólapra másolva!
Anorexiától szenved Krizsán Lili, a Sztárban sztár leszek 21 éves versenyzője gyógyszeres kezelésre és vitaminkúrára szorul.
Vágólapra másolva!

Komoly étkezési és testképzavarral küzd Krizsán Lili, a Sztárban sztár leszek versenyzője ezt már képtelen egyedül leküzdeni - írja a Bors. Krizsán a lapnak azt mondta, hogy régóta szenved, de

már csak 44 kilót nyom,

lassan arra sem képes, hogy leküzdjön egy falatot a torkán.

Komoly étkezési és testképzavarral küzd Krizsán Lili Forrás: TV2

Eldöntötte, hogy kezeltetni fogja magát

– Anorexiával küzdök, ami rendkívül súlyos szorongást okoz számomra. Évek óta tart ez az állapot, de egyre nehezebben viselem. A Sztárban sztár leszek! hatalmas erőt adott nekem, ahogy a mesterem, Köllő Babett is, akinek az unszolására megvizsgáltattam magam és felmérték az állapotomat – mondta a lapnak az énekesnő. Lilinek az orvos szó szerint azt mondta, hogy ha így folytatja, akkor életveszélyes állapotba fog kerülni.

– Nem hatott rám a ijesztően, de eldöntöttem, hogy befekszem a kórházba és kezeltetni fogom magam, mert a karrireremet nem akarom kockára tenni – mondta Lili a Borsnak.

Az énekesnő szerint

a kálium szintje annyira alacsony, hogy sürgősen kezelésre lesz szüksége.

– Nyilván erőtlenebb vagyok és szédülékeny. Össze kell szednem magam, nem állhatok színpadra úgy, hogy bármikor leszédülhetek róla. Elő akarom adni a dalaimat és énekesnő akarok lenni, ez ad erőt nekem! – mondta Lili, aki most két hétre biztosan befekszik a kórházba, ahol vitaminos és gyógyszeres kezelést kap majd.