Már hét halálos áldozata van a szicíliai gázrobbanásnak

gázrobbanás Szicília Ravanusa
This handout picture taken and released by the Italian Firefighters (Vigili del Fuoco) on December 13, 2021 shows firefighters continue searching rubbles after a four-storey apartment building collapsed on December 11 in Ravanusa, Sicily. - Rescuers on December 13, 2021 worked to free the body of a pregnant nurse from the rubble of collapsed buildings in Sicily, after a massive explosion which killed at least seven people. (Photo by Handout / Vigili del Fuoco / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / VIGILI DEL FUOCO / HANDOUT" - NO MARKETING - NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Vágólapra másolva!
Már hét halottja van a szombat esti szicíliai gázrobbanásnak, miután hétfőre a hatóságok újabb holttesteket találtak a romok között. Az áldozatok között van egy terhes nő is.
Vágólapra másolva!

Újabb négy holttestet találtak hétfőre a mentőcsapatok annak a négyemeletes épületnek a romjai között, amely egy gázrobbanás következtében omlott össze szombat este a szicíliai Ravanusában - írja az AP.

A tragédiának így már hét halálos áldozata van.

Négy újabb holttestet találtak a romok között Forrás: AFP/Handout

A hatóságok a szombati robbanást követően két idősebb nőt kimentettek a romok alól. Vasárnap egy terhes nő, az asszony férje és a szülei holttesteit találták meg.

A szombat esti robbanásban, amelyet a várostól kilométerekre is érezni lehetett, négy épület sérült meg.