Izgatottan várják a közös munkát A Dal 2022 új házigazdái

A Dal 2022, Rókusfalvy Lili és Király Viktor
Vágólapra másolva!
Az első pillanattól kezdve adott az összhang A Dal 2022 két új házigazdája, a Duna Televízió műsorvezetője, Rókusfalvy Lili és újdonsült partnere, Király Viktor között. Az énekes az új szerepkörben hasonló dinamikát követ, mint magánéletében: nála mindig hölgyválasz van. A közös feladatot az ország dalversenyének műsorvezetői izgatottan várják – mesélték a Petőfi Rádió reggeli műsorában.
Vágólapra másolva!

Új műsorvezető párossal folytatódik a Duna Televízió nagyszabású dalválasztója: A Dal 2022 házigazdái Rókusfalvy Lili és Király Viktor lesznek, akik otthonosan mozognak az élő show-k világában.

Rókusfalvy Lili A Dal 2020-ban már egyszer levette a lábáról a nézőket, Király Viktor pedig többször indult dalaival a műsorban, ezúttal azonban házigazdaként tér vissza.

Magabiztos, született szórakoztatónak tartom őt, aki kellően laza, így nem remeg a lába a színpadon" – mondta műsorvezetőtársáról Rókusfalvy Lili, hozzátéve, hogy A Dal következő évada hangulatában és látványában is egyedülálló lesz.

Forrás: Facebook/Duna TV

Műsorvezetőként lezser és vidám szeretnék lenni, és ahogyan otthon, a házasságomban is, udvariasan hagyom kibontakozni a társamat" – tette hozzá Király Viktor, aki várja a közös munkát és a hét héten át tartó show-t, ami látványos produkciókat és váratlan meglepetéseket tartogat.