Két nő is nemi erőszakkal vádolja a Szex és New York sztárját

Sarah Jessica Parker
Sex and the City Year: série tv - Sex and the City Year: 1998 - [TV-Series 1998-2004] USA Sarah Jessica Parker , Chris Noth
Vágólapra másolva!
Chris Noth, azaz Mr. Big nagy bajban van. 
Vágólapra másolva!

A Hollywood Reporter két nő történetét írta le, az egyik most 40 éves, a másik 31, nevüket kérésükre megváltoztatta a lap. Az egyik eset 2004-ben történt New Yorkban, a másik 11 évvel később Los Angelesben. A lap szerint a két nő nem ismeri egymást, a másiktól függetlenül jutottak arra, hogy elmondják a történetüket.

Forrás: AFP

"Zoe" úgy emlékszik, hogy elment a férfihoz visszaadni egy könyvet, annak hollywoodi lakására. Amikor nyílt az ajtó, a színész megcsókolta őt, a nő pedig visszacsókolta, mert arra gondolt, milyen jó sztori lesz ebből, ha majd elmeséli a barátainak - hogy a híres sztár csókkal fogadta!

Sajnos a sztori rosszul alakult. Zoe megköszönte a könyvet, és azt mondta Chris Noth-nak, hogy vissza kell mennie a barátjához. A férfi eztán erőszakosan az ágyához lökte, ott levette róla a nadrágot és a bikinialsót, amit viselt, és a nő hiába ellenkezett, hátulról megerőszakolta. "Stop, stop!" - kiabálta a lány, de a színész folytatta, majd amikor a nő beletörődött, és megkérdezte, hogy legalább használ-e óvszert, a férfi csak nevetett.

A lap természetesen megkereste a színészt, aki azt válaszolta, hogy ezek régi történetek, és nem is igazak, szerinte mindkét vádaskodó nő akkor benne volt az aktusban. "Nem tudom, miért bukkannak fel most, de egyet biztosan tudok: én nem támadtam le ezeket a nőket."