Kiderült, miért romlott meg Jason Momoa és Lisa Bonet házassága

Premiere Of Warner Bros. Pictures' "Justice League" - Red Carpet GettyImageRank3 Aquaman Arts Culture and Entertainment Celebrities Film Industry
HOLLYWOOD, CA - NOVEMBER 13: Actor Jason Momoa and Lisa Bonet attend the premiere of Warner Bros. Pictures' "Justice League" at Dolby Theatre on November 13, 2017 in Hollywood, California. Emma McIntyre/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Egy hete jelentették be hivatalosan, hogy 17 év után együtt élés után válik a hollywoodi álompár, Jason Momoa és Lisa Bonet.
Vágólapra másolva!

Nem kellett sok a rajongóknak, szinte rögtön elkezdték keresni, hogy ki lehet a felelős a történtek miatt. Először megvádolták Amber Heardot, majd amikor ez a feltételezés nem nyert megerősítést elővették Emilia Clarke-ot, aki valóban szoros kapcsolatot ápol a színésszel.

Most egy bizalmasuk – egy névtelen forrás – tett pontot a találgatások végére, és nyilatkozott a People magazinnak, hogy valójában mi is történt a példaértékű házasságban.

– nyilatkozta a forrás.

Lényegében Jason Momoa karrierje – mely az utóbbi időben gyorsan ívelt fel – tette tönkre a házastársi harmóniát kettejük között.

A férfi rengeteget forgat, ezért sok időt töltött távol családjától, Lisa pedig szereti Los Angelest, már nem szívesen utazott ilyen sokat a forgatások miatt.

Így hát minden rajongó megnyugodhat, nem harmadik fél tette tönkre az álomházasságot, hanem a távkapcsolatot nem bírta tovább egyik fél sem.

– tette hozzá a névtelen forrás.