Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A New Englandtől érkezett a Raiders új vezetőedzője

New England Patriots v Atlanta Falcons GettyImageRank2 People American Football - Sport USA Georgia - US State Atlanta - Georgia One Person Incidental People American Football Field Photography Atlanta Falcons New England Patriots NFL Former Josh McDaniel
ATLANTA, GEORGIA - NOVEMBER 18: Josh McDaniels of the New England Patriots stands on the field prior to the game against the Atlanta Falcons at Mercedes-Benz Stadium on November 18, 2021 in Atlanta, Georgia. Kevin C. Cox/Getty Images/AFP (Photo by Kevin C. Cox / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Josh McDaniels lett a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Las Vegas Raiders vezetőedzője.

A 45 éves szakember már 21 éve dolgozik a ligában, ebből 18-at a New England Patriotsnál töltött. A még mindig fiatalnak számító szakember 13 idényben volt a bostoniak támadókoordinátora, irányításával nyolc szezonban is a tíz legjobb között végzett statisztikailag az egység. A Patriots edzői stábjának tagjaként McDaniel hat Super Bowlt nyert.

Josh McDaniels vezetőedzőként próbálja ki magát Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Kevin C. Cox

McDaniels a 2009-es és a 2010-es idényben a Denver Broncos vezetőedzője volt, a rá következő esztendőben pedig a St. Louis Rams támadóit irányította, mielőtt visszatért a Patriotshoz.

Ezzel már csak öt csapat, a New Orleans Saints, a Jacksonville Jaguars, a Houston Texans, a Minnesota Vikings és a Miami Dolphins keresi az új főedzőjét az NFL-ben.

Mindent egy helyen az Eb-ről