A magyar kormány minden gabonakivitelt megtilt

aratás árpa dolgozik ÉVSZAK férfiak munkában gabona HÉTKÖZNAPI IDŐJÁRÁS kombájn KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZ napos NÖVÉNY nyár traktor magyar mezőgazdaság Magyarország
Hajdúböszörmény, 2018.június 26. A Hajdúböszörményi Béke Mezőgazdasági Kft- ben azárpa aratásával kezdődött meg a gabonafélék betakarítása. A zeleméri határrészben egy 28 hektáros területen kezdték a munkát, ahol 6.5 tonna hektáronkénti termésátlag mutatkozik. A társaság a megtermett árpa 2/3 részét megtartja a saját állatállomány takarmányozására. MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Vágólapra másolva!
Búza, rozs, árpa, zab, kukorica, szójabab, napraforgómag: mostantól csak akkor vihetők külföldre, ha humanitárius akcióban van rá szükség - írják a Magyarország Kormánya Facebook-oldalán.
Vágólapra másolva!

A kormány minden gabonakivitelt megtilt, hogy kivédje a háború okozta áremelkedéseket.