A baloldal a magyarok biztonságát veszélyezteti

Márki-Zay, Márki-Zay Péter, Gyurcsány Ferenc, baloldal, hatalom
Vágólapra másolva!
2020 novemberében, a járvány akkori tetőpontján a baloldal megkezdte oltásellenes propagandáját, álhíreket terjesztett és uszított egyes vakcinák ellen, bizalmatlanságot keltve ezzel általánosságban az oltakozás kapcsán. Ezzel bornírt politikai céljuk volt - azt remélték, pánikot gerjesztve majd előnybe kerülnek a választásokra -, de veszélybe sodorták a magyar emberek biztonságát is - írja legújabb bejegyzésében Szánthó Miklós a Facebookon. Az Alapjogokért Központ igazgatója szerint most ismét egy kívülről érkezett, nem várt veszély állt elő: szomszédságunkban háború dúl. A baloldal pedig - megint csak rövidlátó, beszűkült politikai célokat véve csak figyelembe - veszélybe akarja sodorni Magyarország biztonságát - tette hozzá.
Vágólapra másolva!

Szánthó Miklós a bejegyzésében felidézi, hogy

most ismét egy kívülről érkezett, nem várt veszély állt elő: szomszédságunkban háború dúl. A baloldal pedig - megint csak rövidlátó, beszűkült politikai célokat véve csak figyelembe - veszélybe akarja sodorni Magyarország biztonságát.

Márki-Zay és a baloldal veszélybe akarja sodorni a magyarok biztonságát Forrás: facebook.com

- írja az igazgató, aki hozzáteszi:

Most pedig azt az álhírt terjesztik - ők, akiknek a kormányzása alatt lerohasztották a magyar honvédséget, majd 2010 óta a haderőfejlesztést azzal gúnyolják, hogy "a hadsereg az új stadion" -, hogy a magyar katonák nem képesek megvédeni az országot.

Kísért a múlt

Szánthó Miklós szerint a példákat az elmúlt évtizedből hosszasan lehetne sorolni, mikor válsághelyzetben a baloldal még ellenzékből se volt képes megbirkózni azzal a pusztán verbális kihívással, hogy a magyarok és Magyarország érdekeit tartsa (legalább szavakban) szem előtt.

A szemérmetlen vadgondolkodás mintázata pedig folytatódott/dik járvány- és háborús helyzetben is. Mindig minden fontosabb - saját pártlogikájuk, külső hatalmi centrumok elvárásai, a nemzetközi sajtó buksisimogatása -, mint Magyarország, a magyarok érdeke.

Az igazgató azt is hangsúlyozta, hogy