Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A magyar fociválogatott újonca két éve tudta meg, hogy a nagymamája magyar

Callum Styles
Az angol másodosztályú Barnsleyban szereplő, magyar felmenőkkel rendelkező Callum Styles is meghívót kapott a magyar válogatott soron következő mérkőzéseire
Vágólapra másolva!
A magyar válogatott újonca, az angol másodosztályú Barnsley-ban focizó Callum Styles a Yorkshire Postnak adott interjúban elárulta, mindössze két éve tudta meg a nagymamájáról, hogy magyar.

A karantén ideje alatt volt időm, hogy jobban a helyére tegyem a dolgokat, így jöttem rá. Vannak Magyarországon élő rokonaim, remélhetőleg majd kilátogatnak a válogatott meccsekre. Nem hiszem, hogy a felkészülés alatt sok szabadidőm lesz majd, de a mérkőzés után szívesen találkoznék velük, ha lehetséges" – mondta Styles.

Styles nagymamája sajnos már nem láthatja unokáját válogatott mezben, mivel meghalt, ettől függetlenül a magyar válogatott újonca kijelentette, hogy érte is fog játszani.

"Ha lehetőséget kapok, akkor érte fogok játszani és a fiaiért, illetve a lányaiért. Szeretném büszkévé tenni az egész családot, amikor felveszem a válogatott mezt"

– jelentette ki a több poszton is bevethető, sokoldalú játékos.

Az angol másodosztályú Barnsleyban szereplő, magyar felmenőkkel rendelkező Callum Styles is meghívót kapott a magyar válogatott soron következő mérkőzéseire Forrás: NurPhoto via AFP/MI News/NurPhoto/Mi News

A 21 éves focista a német élvonalban szereplő magyar válogatott játékosokról is szót ejtett, akikkel már alig várja a közös munkát.

– mondta.

A magyar válogatott barátságos mérkőzésen jövő csütörtökön Szerbiát fogadja a Puskás Arénában, majd öt nappal később Belfastban lép pályára Észak-Írország ellen.

Mindent egy helyen az Eb-ről