Kulcsár Edina sztárszerelme sokallja a gyerektartás összegét

Kulcsár Edina G.w.M Mi vár Kulcsár Edinára és G.w.M-re? Az azonos csillagjegy egyszerre áldás és átok
Vágólapra másolva!
Nem tud megegyezni békés úton G.w.M és Nagy Melanie, úgy tudni, hogy bíróságon döntenek majd a gyerektartásról.
Vágólapra másolva!

Ahogyan azt korában mi is megírtuk, Nagy Melanie, G.w.M rapper volt párja úgy nyilatkozott, hogy a lakáshitel mellett a két közös gyerekük, Melanie és Márk ellátása érdekében a Rádió Dikh-nél betöltött állása mellett további állásra lesz szüksége, mert amit keres – és ezek szerint, amennyi pénzt kap a volt párjától –, nem elegendő a korábbi életszínvonaluk fenntartásához.

Nagy Melanie, G.w.M exe Forrás: Facebook/Nagy Melanie

A rappernek minderről megvan a saját véleménye, és nem is rejtette véka alá a Mokkában. G.w.M a TV2-nek úgy nyilatkozott, hogy a volt párja olyan magas gyerektartásdíjat követel tőle, amelyet még vezető beosztású emberek sem keresnek, és azt is bevallotta, hogy Melanie letiltotta a telefonszámát, így jelenleg a kommunikáció is nehézségekbe ütközik közöttük.

G.w.M. https://www.facebook.com/GWMMUSIC

"Felajánlottam neki, hogy próbáljunk meg privátban megegyezni, mindenfajta hivatalos papír és végzés nélkül. Erre konrétan az volt a válasz, hogy majd az ügyvédek. Majd az ügyvéd, az ügyvéd... Aztán az ügyvéd olyan levelet írt az én ügyvédemnek, hogy két vezérigazgató nem keres annyit szerintem... Szóval azzal nem tudtam azonosulni és egyetérteni sem" – mondta a TV2 műsorában G.w.M.

Az énekes korábban, egy Instagram-oldalára feltöltött élő videójában arról beszélt, hogy a gyerekei érdekét tartja majd szem előtt, és ezért mindent megtesz a Melanie-val való kapcsolatának békés rendezése érdekében. Egy, a rapperhez közel álló forrás szerint azonban

azt az összeget, amit korábban megbeszéltek gyermekei édesanyjával, mégsem fizeti, mert sokallja.

Ez lehetett az újabb harc kirobbanásának oka.