Saját maga sem hitte el, milyen varázslatos ütéssel nyert pontot a teniszező - videó

Nick Kyrgios tenisz
MIAMI GARDENS, FLORIDA - MARCH 23: Nick Kyrgios of Australia reacts to scoring a point against Adrian Mannarino of France during the 2022 Miami Open presented by Itaú at Hard Rock Stadium on March 23, 2022 in Miami Gardens, Florida. Mark Brown/Getty Images/AFP (Photo by Mark Brown / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Nick Kyrgios egyre jobb formában teniszezik. Az egy héttel ezelőtti Indian Wells-i remek teljesítménye után ezúttal Miamiban is győzelemmel kezdett.

Az ausztrálok kiválósága jól kezdett a mostani és a jövő héten sorra kerülő Mastersen is. A francia Adrian Mannarinót győzte le 6:4, 6:3-ra az első körben.

Természetesen ezen a meccsén sem maradtunk látványos megmozdulások nélkül. Ezek közé tartozott az első szett rövidítésében ütött fogadása, ami olyan lehetetlen szögben ment át a háló felett, amire a riválisa nem tudott reagálni.

A 26 éves Kyrgios egy héttel ezelőtt Kaliforniában egy hasonlóan rangos tornán egészen a negyeddöntőig menetelt, ahol csak Rafael Nadal tudta őt megállítani.

Ezúttal már a második körben egy közel olyan nehéz feladat előtt áll, mint Miamiban a nyolc között, ugyanis az orosz Andrej Rubljov sem tartozik a könnyű ellenfelek közé.