Zámbó Krisztián utálta Tóth Andi produkcióját a Jimmy emlékkoncerten

Zámbó Krisztián: „Már nagyon várom, hogy oltár elé vezethessem Zsuzsikát”
Vágólapra másolva!
Szombat este tartották a 20 év Jimmy nélkül című emlékkoncertet Csepelen, ahol Tóth Andi is fellépett és fergeteges sikert aratott. Zámbó Krisztiánnak azonban problémája akadt az előadásával, aminek közösségi oldalán hangot is adott.
Vágólapra másolva!

Szombat este a Csepeli Munkásotthonban Zámbó Jimmyre emlékeztek, a koncerten Tóth Andi is fellépett, produkciójával azonban kivívta Zámbó Krisztián nemtetszését. Krisztián Instagramra töltött fel egy videót, amiben elmondta, hogy az idei év volt életében az első, amikor nem tudott ott lenni a minden évben megrendezendő megemlékezésen.

Forrás: Instagram/Zámbó Krisztián

Egyben megköszönte minden fellépőnek a részvételt, köztük Tóth Andinak is, vele kapcsolatban azonban a problémáját is elmondta: nem tudta mire vélni Andi dalválasztását.

Elmondta, hogy bár nagyon tehetségesnek tartja az énekesnőt, aki nagy jövő előtt áll, egyszerűen nem tudja megérteni, hogy miért nem Zámbó Jimmy dalt adott elő. Az énekesnő Cserháti Zsuzsától az Egy elfelejtett dal című slágert énekelte el, ami édesanyja kedvenc dala - szúrta ki a Tények.